• koetshoeve001.jpg
  • koetshoeve002.jpg
  • koetshoeve003.jpg
  • koetshoeve004.jpg

bloomlinelogo

De onhoorbare luidspreker, zo puur, zo levensecht

Waarom luidsprekers in de weg staan
Wanneer u naar een natuurlijke geluidsbron luistert, geproduceert door luidsprekers, bent u zich er maar al te bewust dat het niet echt is wat u hoort. Dit komt omdat onze oren gemaakt zijn om objecten te herkennen aan het geluid wat zij voortbrengen of reflecteren. Dus wanneer u een natuurlijk geluid via een luidspreker hoort, herkent u de luidspreker en niet de bron.
De onhoorbare luidspreker
Een droomoplossing zou een luidspreker zijn die minder aandacht op zichzelf vestigt dan op het geluid dat hij reproduceert. Hij moet akoestisch transparant zijn, zonder informatie toe te voegen of weg te laten. De Omniwave luidspreker Array is het eerste geluids reproductiesysteem in de wereld waarmee dit bereikt wordt.
 

omniwave


Een doorzichtige, stabiele virtuele geluidsbron waat u omheen kunt lopen
Compitabel met alle stereoformaten
Een bouwsteen voor Emersive Audio zonder enige Sweet Spot
Vecht niet met de akoestiek maar benut hem

Zelden kom je luidsprekers* tegen die, behalve nagenoeg onzichtbaar, ook nog eens onhoorbaar zijn. Dat vraagt om een verklaring. De podiumwerkelijkheid weergeven kan slechts met luidsprekers die zichzelf niet in de weg staan. Daarom heeft Bloomline het OmniWave systeem ontwikkeld, een virtuele geluidsbron die u nooit meer afleidt van de muziek.
Vier compacte units, formaat beschuitbus, brengen een klankwereld binnen, zo verfijnd dat horen en zien u letterlijk vergaat. Van blijde verbazing welteverstaan. Bloomline OmniWave brengt muziek tastbaar tot leven in theaters, studio’s en huiskamers. Ongekleurd en transparant bij zowel uiterst lage als zeer hoge volumes en dat bij een voorbeeldige afbeelding van de muziek en de ruimte waarin die zich afspeelt, of dat nu een Telemann sonate of Berlioz’ Grande Messe des Morts is.
*Bloomline OmniWave wordt met succes ingezet bij het reproduceren en uitversterken van muziek en spraak, zoals in het Groninger Museum, Biënnale-Venetië, Orfeo en Euridice-Paleis Soestdijk, Philharmonie-Berlijn, Cello Factory-London, Münchner Kammerspiele en in Amsterdam: Schouwburg, Muziekgebouw aan het IJ, Eye filmmuseum, Concertgebouw, en Rijksmuseum. De set kan op elke normale versterker in de 100-200 Watt klasse worden aangesloten.  

Bij ons verkrijgbaar

Bloomline wave  Bloomline wave 2