De Koetshoeve - Schoolweg 31 - 7924 PL  Veeningen (Drenthe) - T 0528 391300 - M 06 81898225 - info@koetsieraudio.nl
 
download hier de produktomschrijving en technische specificaties
xserie
HIFI UW COMPUTER
X300A

De digitale X300A-luidsprekers brengen echt hifigeluid voor de tracks die vanaf de computer, laptop, tablet, MP3-speler of smartphone worden afgespeeld. Ze beschikken over KEF's geavanceerde Uni-Q array met twee geïntegreerde versterkers: één voor elk frequentiebereik. Met een 96kHz/24bit USB-input van hoge resolutie en een eenvoudige digitale luidsprekeraansluiting, lijken zelfs de bekende nummers ineens veel rijker, subtieler en met krachtigere emoties.

HIGH FIDELITY-ONTWERP

Net als bij een professionele studiomonitor, heeft elke X300A-luidspreker twee eigen AB klasse versterkers - één voor LF/MF en één voor hoge frequenties - om een nauwkeurige, storingsvrije weergave te garanderen.
Bromtonen door elektromagnetische interferentie worden geminimaliseerd door hoogwaardige ‘toroidal’ transformatoren voor versterkers van audiofiele kwaliteit. Een schoon USB-inputsignaal en een digitale verbinding tussen de luidsprekers onderling maakt het X300A-systeem van elke desktop, laptop, tablet of ander mobiel apparaat een bron van audiofiel luistergenot.

HIGH DEFINITION-GELUID

Dankzij de storingsvrije 24-bit/96kHz USB-input kan het X300A-systeem drie keer zo veel data verwerken dan dat een normale audio-cd aanbiedt. De volle diepte en complexiteit van muziekbestanden van hoge resolutie worden dan ook probleemloos gereproduceerd, zonder dat er ook maar iets van de originele bron verloren gaat. Bovendien elimineert een hoogwaardige DAC in elke luidspreker nagenoeg elke interferentie door de decodering van het afspelen te scheiden. Al deze high-end technologie is aangevuld met de veelvuldig bekroonde Uni-Q 'punt bron' driver array die is afgeleid van het vlaggenschip van KEF: de Blade. Het resultaat is een ruimtelijk, precies en enorm gedetailleerd geluidsbeeld, ongeacht het apparaat waar vanaf de muziek wordt afgespeeld.

ZEER EENVOUDIG

Het installeren en instellen van de X300A kan niet eenvoudiger. Het enige dat u hoeft te doen is het onderling aansluiten van de luidsprekers, een afspeelapparaat aansluiten via USB en de voeding op een stroombron aansluiten. Ook is er een analoge 3,5mm aansluiting om een smartphone of MP3-speler aan te sluiten.
Een schakelaar aan de achterzijde van de hoofdluidspreker maakt het mogelijk het geluid te optimaliseren voor het op een bureau, tegen de wand of in de vrije ruimte plaatsen van de luidsprekers.

NU IN DRAADLOOS

Eindelijk - de vrijheid om draadloos muziek te streamen via Airplay® of DLNA vanaf uw computer, smartphone of ander mobiel apparaat. En wel op zo’n manier dat u oprecht high-fidelity-geluid ervaart. Alles aan het X300A Draadloos digitale hifiluidsprekersysteem is ontworpen voor een gemakkelijker en intenser muziekgenot.
Verkrijgbare kleuren
X300A: Gun Metal - X300A Draadloos: Lineair wit en Gun Metal

HOOFDTELEFOONS
M200
HI-FI EARPHONES

Voorzien van twee dedicated dynamische drivers
Met de M200 in-ear hoofdtelefoon geniet u van alle delicate nuances van de oorspronkelijke opname.

Kenmerken

- High-Fidelity geluid
- Dual Dynamic Driver (DDD)
- Meer comfort, minder lawaai
- Past op al uw apparaten
- Bijgeleverde vliegtuigadapter
- Bescherming tegen buitensporige geluidsdruk

Prijs € 199,00
M500
HI-FI HEADPHONES

Licht, robuust en uiterst confortabel. De M500-hifi hooftelefoon is ontworpen voor echte audiofielen.

Kenmerken

- High-Fidelity geluid
- Geluid door KEF
- Maximaal comfort
- Ergonomische uitmuntendheid
- Minimaal lawaai
- Past op al uw apparaten
- Slim ontworpen bijpassene etui
- Vliegtuigadapter
- Bescherming tegen buitensporige geluidsdruk