• koetshoeve001.jpg
  • koetshoeve002.jpg
  • koetshoeve003.jpg
  • koetshoeve004.jpg

logo isotek

IsoTek is een Engelse producent van bekroonde vermogenoptimalisatieproducten voor hifi- en thuisbioscoopsystemen.
Onze zeer specialistische systemen voor het conditioneren van de netspanning zuiveren actief het uit uw stopcontact onttrokken vermogen voordat het uw hifi- of audiovisuele systeem bereikt. Onze diverse voedingskabels verbeteren dit vervolgens nog meer. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan systemen, en bieden aanzienlijke prestatie-upgrades voor zeer concurrerende prijzen.
Meer dan 100.000 klanten in ruim 45 landen genieten van IsoTek-producten, met vele accolades van talrijke internationale vakbladen voor video en audio.
We worden beschouwd als leidend in clean-power-technologie. Ook alle vooraanstaande high-end elektronicaproducenten gebruiken IsoTek voor de ontwikkeling en demonstratie van hun producten. Denk hierbij aan merken als Arcam, Denon, Genesis Advanced Technologies, Marantz, Monitor Audio, Nordost, Onkyo, Pioneer, PMC, Primare, Roksan en TEAC Esoteric.
Alle IsoTek-producten worden voor specifieke toepassingen ontworpen en duurzaam in Europa geproduceerd om een leven lang mee te gaan.

Productenreeks

Discovery
Start uw reis
Ontdek IsoTeks bekroonde reeks power conditioning-systemen, speciaal ontwikkeld voor de bevordering, BEK Discoveryversterking en bescherming van uw gevoelige audiocomponenten. Netspanning is het startpunt van elk home-entertainmentsysteem. Elektriciteit vloeit door het systeem, wordt door elk component gebruik en omgezet in een signaal dat vervolgens de luidspreker aandrijft of de pixel op het scherm laat oplichten. Wat we zien en horen is gemaakt van, en door, netspanning – de grondstof voor ‘kunst’.
UW SYSTEEMWAARDE: TOT € 3.000

IsoTek EVO3 POLARISIsoTek EVO3 CorvusIsoTek EVO3 Mini MiraIsotek EVO3 VenusIsotek EVO3 IsoPlug 

PerformanceBek performance
Maximale entertainment
Geen enkel audio- of audiovisueel component werkt zonder netspanning. Uw muzikale genot wordt aangetast door netvervuiling – zowel Differential Mode- als Common Mode-vervuiling. Differential Mode-vervuiling wordt veroorzaakt door de stroomvoorzieningen in alle elektronische apparaten. Common Mode-vervuiling wordt veroorzaakt door RFI en de alsmaar toenemende draadloze communicatie. Met de Performance-reeks hoort u een aanzienlijk betere geluidskwaliteit. Meer detail en een groter dynamisch bereik. Al uw componenten worden verbeterd en beschermd. Zodat u altijd kunt luisteren naar de hoogst mogelijke prestatie.
UW SYSTEEMWAARDE: € 3.000 TOT € 12.500

EVO3 AquariusEVO3 SolusEVO3 SiriusEVO3 SyncroMeer over de Performance-reeks

IsoTek EVO3 AquariusIsoTek EVO3 SolusIsoTek EVO3 SiriusIsoTek EVO3 Syncro 

Select
Op zoek naar perfectie
Het behoud van een gezonde omgeving voor uw audio- of AV-systeem is essentieel. IsoTeks meermaals bekroonde Select-reeks garandeert puur vermogenBek select voor uw systeem. Zo luistert u altijd naar de hoogst haalbare audiokwaliteit. Met een Select-product haalt u middels innovatieve en gepatenteerde technologieën het meest uit uw muzikale genot. Deze producten worden onafhankelijk beschouwd als de beste op de markt. Ze worden aanbevolen middels talrijke tijdschriftenrecensies en bekroningen in het Verenigd Koninkrijk, alsook in Europa, Amerika en het Verre Oosten.
UW SYSTEEMWAARDE: €  12.500 TOT 30.000

IsoTek EVO3 TitanIsoTek EVO3 Sigmas

MosaicBek mosaic
Meer dan som der delen
Een nieuwe serie compacte power cleaning-systemen die een baanbrekende prestatie in het elegante formaat van een halve rackbreedte neerzetten. Mosaic balanceert ultieme power conditioning, spanningsstabilisatie en sinusgolfgeneratie in één reeks, met door u te selecteren componenten voor al uw audio- of audiovisuele systeembehoeften. Creëer uw eigen clean-power-oplossing. Kies de Mosaic Centuri voor innovatieve spanningsstabilisatie. Of ga voor de Mosaic Genesis, een hybride conditioner die IsoTeks ultieme sinusgolfgeneratie combineert met hoogvermogencircuits. Voeg de Mosaic Titan met IsoTeks prijswinnende Direct-Coupled©-technologie toe, voor een nóg betere hoogvermogenprestatie. Afzonderlijk hoogwaardige onderdelen die samen de perfecte oplossingen creëren – dat is IsoTek Mosaic.
UW SYSTEEMWAARDE: € 10.000 TOT € 35.000

IsoTek EVO3 Genesis OneIsoTek EVO3 Titan OneIsoTek EVO3 Mosaic Genesis

Ultimate
Overtref uw verwachtingen
Na meer dan tien uitmuntende jaren met heel wat bekroningen heeft IsoTek de Ultimate-reeks gelanceerd – het laatste woord in ultra-high-end power bek ultimatecleaning-componenten. Revolutionaire technologie en een ongeëvenaarde expertise hebben tot twee baanbrekende oplossingen geleid, waarmee de prestatie van elk hoogwaardig audio- of AV-systeem totaal kan worden getransformeerd. Super Titan tilt het oorspronkelijke Titan Direct-Coupled©-ontwerpcircuit naar een nóg hoger plan. En dan is er Genesis. ‘s Werelds eerste generator van meerdere netbronnen met ultralage vervorming. Vanaf nul worden nieuwe, pure sinusgolven geheel opnieuw opgebouwd. IsoTek levert wereldwijd, ongeacht uw budget, dé power cleaning-oplossingen voor liefhebbers van hoogwaardig geluid.
UW SYSTEEMWAARDE: € 50.000

IsoTek EVO3 Super TitanIsoTek EVO3 Genesis

Get ConnectedBek get connect
Verstevig elke link
IsoTek biedt een hele reeks topklasse stroomkabels als aanvulling op haar geavanceerde power conditioner- en sinusgolfgeneratorreeks. Ontstaan vanuit een ethos om enkel en alleen de allerbeste componenten en materialen toe te passen. De nieuwe EVO3-stroomkabels bieden op elk niveau een ongeëvenaarde prestatie. Alle kabels bevatten ultrazuiver koper dat vervolgens is verzilverd. Voor isolatie of diëlektrica is van het hoogwaardigste FEP Teflon gebruikt. Elke kabel van de meermaals bekroonde Premier-reeks bevat een met 24 karaats goud verguld, massief koperen stekkereind.
VOOR ALLE SYSTEMEN: € 100 TOT € 100.000

IsoTek EVO3 InitiumIsoTek EVO3 PremierIsoTek EVO3 SequelIsoTek EVO3 EliteIsoTek EVO3 Optimum

Essentials
Optimaliseer uw systeembek essentials
Als aanvulling op haar power conditioning-producten heeft IsoTek een reeks prestatiebevorderende accessoires ontwikkeld. Zo heeft u nóg meer mogelijkheden om nóg meer van uw systeem te genieten.
VOOR ALLE SYSTEMEN: € 100 TOT € 100.000

IsoTek Met 24ct vergulde audiofiele connectorenIsoTek Ultimate System Set Up DiscIsoTek EVO3 ProtekIsoTek Full System Enhancer