ls50
De Koetshoeve - Schoolweg 31 - 7924 PL  Veeningen (Drenthe) - T 0528 391300 - M 06 81898225 - info@koetsieraudio.nl
 
KEF LS50

Als innovatief concept dat is ontstaan vanuit de legendarische LS3/5a, is de LS50 minimonitor luidspreker ontworpen om een professioneel studiomonitorconcept in de thuisomgeving te brengen.

Zeldzaam voor een dergelijk compact ontwerp, levert de LS50 monitor een rijke, multidimensionale geluidsstudio-ervaring die veel grootser is dan zijn afmetingen doen vermoeden. De akoestische ontwerpen, waarvoor patent is aangevraagd, bieden samen met state-of-the-art technologieën vanuit KEF’s meest recente vlaggenschip, de Blade luidspreker, de ultieme studio-ervaring. Zelfs in de kleinste ruimtes.
BAANBREKEND

Het realiseren van een kleine behuizing die toch in staat is zo’n ruimtelijk geluid voort te brengen, is het resultaat van aanzienlijke R&D-inspanningen. Zowel op het gebied van omkasting, vormgeving van de akoestische schermen als het poortontwerp, boort de LS50 tot voorkort onontgonnen bronnen aan. Dit heeft tot diverse patentaanvragen geleid. De doorbraken zijn onder meer te danken aan KEF’s moderne onderzoeksfaciliteiten, waar gebruik wordt gemaakt van technieken als Finite Element Analysis en Computational Fluid Dynamics. Hierdoor laat de LS50 andere studiominimonitoren voor wat betreft de helderheid en precisie ver achter zich.
UNI-Q

De LS50 gebruikt revolutionaire technologie, die speciaal werd ontwikkeld voor de Blade, het recentste vlaggenschip van de KEF-luidsprekervloot. Door hier de nieuwste, specifiek voor dit model ontworpen Uni-Q driver aan toe te voegen, heeft de LS50 een extreem grote sweet spot en levert hij een verbluffend direct en helder geluid. En doordat de LS50 zelfs niet het kleinste geluidje toevoegt of weglaat, is hij bovendien moeiteloos precies en waarheidsgetrouw.
download hier de produktomschrijving en technische specificaties
NIEUW  KEF LS50 WIRELESS

De LS50 Wireless van KEF is een compleet, draadloos en actief muzieksysteem. Het bijzondere aan deze luidspreker is dat hij niet alleen een heldere en gedetailleerde geluidsweergave levert, maar ook een multidimensionale soundstage ervaring. Met de LS50 Wireless heeft KEF een luidspreker ontwikkeld waardoor iedereen van een hoogwaardige geluid kan genieten. Daarnaast is de LS50 Wireless zowel geschikt voor de echte audiofiel als de nieuwe generatie luisteraars. De luidspreker bestaat uit een muzieksysteem welke geschikt is voor het digitale tijdperk, omdat hij omgevormd is tot een volledig actief, digitaal studio-monitoringssysteem voor thuis. Daardoor ontstaat er in de huiskamer de ervaring van een professionele studio monitor en het echte Hifi geluid. En ook aan de echte audioliefhebbers is gedacht door eindversterking en signaalverwerking toe te voegen. Verder beschikt de LS50 Wireless over uitgebreide aansluitmogelijkheden (Wifi en Bluetooth 4.0 aptX, USB, optisch (toslink) en RCA analoog). Een set LS50 luidsprekers dient onderling verbonden te worden door middel van een signaalkabel die zich tussen beide luidsprekers bevindt.
download hier de produktomschrijving en technische specificaties
€ 2299,00 per set
€ 1199,00 per set